ONS TEAM

Impacter bestaat uit vier jongerencoaches. Hieronder stellen zij zich voor. Op deze manier kun je de coach kiezen die het beste bij jou past! Heb je een ‘coach naar keuze’ gevonden? Mail hem of haar gerust voor een afspraak.

DE JONGERENCOACHES

Judith Prins

Kernwoorden

Sociaal

Vindingrijk

Eigenwijs

Verbinder

Judith Prins

Judith is sinds haar studententijd al geïnteresseerd in de sociale ontwikkelingen van Zwolle. Naast jongerencoach is Judith ook burgerraadslid bij de gemeente Zwolle;  maatschappelijke initiatieven die bijdragen aan verbondenheid zijn super belangrijk voor haar. Ze gaat met haar enthousiasme en vastberadenheid tot het uiterste!

In haar vrije tijd kookt ze graag voor vrienden en luistert ze graag (samen) naar muziek. Daarnaast houdt ze van skaten, festivals bezoeken en raakt ze niet uitgepraat over filosofische, culturele of psychologische onderwerpen.

Mail Judith!

Luuk Postma

Luuk is in ons team de motivator, hij is altijd vrolijk, enthousiast en nieuwsgierig naar mensen. Naast jongerencoach heeft Luuk bij een escaperoom gewerkt en geeft hij trainingen aan De Koorbazen, het mannenkoor waar hij al vijf jaar lang bij zingt.

Luuk kan rappen en beatboxen, hij ziet muziek als een manier om verbinding te maken. Én we hebben gehoord dat hij de allerbeste brownies van Zwolle bakt.

Mail Luuk!

Luuk Postma

Kernwoorden

Eerlijk

Humor

Ruimdenkend

Betrokken

Floor Lensing

Kernwoorden

Spontaan

Sportief

Creatief

Doelgericht

Floor Lensing

Met haar bachelordiploma Kunsten, Cultuur en Media op zak én acht jaar te hebben gehandbald op het hoogst niveau van Nederland is Floor klaar voor een nieuwe maatschappelijke uitdaging bij Impacter!

Floor houdt van reizen, lezen, tekenen en muziek luisteren. Daarnaast verbindt ze graag mensen van verschillende achtergronden en culturen op een creatieve manier. Bijvoorbeeld: door muziek en kunst in te zetten of door een event te organiseren.

Mail Floor!

Joep Leenman

Na tien maanden in de Verenigde Staten te hebben gewoond is hij weer terug in Nederland. Joep heeft ervaring als teammanager bij Hot Networkz en is nu ontzettend gedreven om mensen te coachen bij Impacter! Met zijn enorme (en aanstekelijke) energie gaat Joep graag samen met de jongeren op zoek naar hun passies.

In zijn vrije tijd houdt Joep van boksen en is hij een groot tattoo liefhebber, in de winter houdt hij ervan om de bergen op te zoeken en snowboardlessen te geven.

Mail Joep!

Joep Leenman

Kernwoorden

Energiek

Doortastend

Sociaal

Flexibel