OVER IMPACTER

Wat is Impacter?

Impacter Zwolle is een project uit het Actieprogramma Maatschappelijke Diensttijd. Het kabinet heeft het actieprogramma ontwikkeld vanuit de gedachte dat een sterke samenleving jongeren de ruimte biedt om zich in te zetten voor een ander om zo hun eigen talenten te ontdekken en te ontwikkelen.
In zogenaamde proeftuinen experimenteren 38 organisaties in Nederland met het organiseren en uitvoeren van deze maatschappelijke diensttijd.
Vanuit Travers Welzijn, ZwolleDOET! en Popodium Hedon doen we dat met dit project -Impacter- en daar zijn we erg trots op!

Wat past bij jou?

We willen graag 135 jongeren de kans bieden om impact te maken door ze een Impactertraject aan te bieden. We gaan op onderzoek naar jouw talenten en passie(s). Weet jij nog niet zo goed wat dat moet zijn of is? Daarvoor zijn onze 4 coaches, zij gaan samen met jou op zoek naar dat waar jij blij van wordt, waar jij goed in bent en wat bij jou past. Om daarna op zoek te gaan naar dΓ© organisatie waar jij graag jouw passie(s) en kwaliteiten kwijt kunt Γ©n een steentje bijdraagt aan de maatschappij, ofwel onze mooie stad.

In het plaatje hieronder kun je zien welke stappen we (samen) gaan ondernemen.

Enthousiast geworden?

Laten we dan onder het genot van een kopje koffie of thee een afspraak maken en verder praten! Een afspraak maken kan via ons contactformulier of door direct een e-mail te sturen naar 1 van de coaches. Tot snel!